Moa!

Nu ska ni få vet lite om mig !
Namn:Moa
Intressen: hästar och Fotboll
ålder:12
längd:151 cm

den här bloggen kommer att handla mest om hästar,men lite annat då och då också.
Just nu håller jag på med att leta medryttarponny,så säg till om ni ser någon stor B ponny eller en c,d ponny
 
jag har ridit en ardenner och en travare och en paint horse (unghäst) men jag vill satsa mer på hästarna ,jag vill tävla/träna inte bara rida och inte komma någon vart!´

Och en ponny jag aldrig kommer att glömma är Zitron min storasysters ponny ,hon är underbar och jag hade nästan fått till alla knapparna på henne i dressyren då vetrinären skulle komma och kolla på henne då allt bröt isär ,vetrinären trodde tydligen att Zitron hade astma ,jag hann tävla en dressyrtävling då det gick som sämst,och runt 10 starter i hoppning vi skulle  planera dressyrtävlingar inför sommaren och våren,men nu gick det inte ..
jag förstog inte från första början vad som hade hänt med det jag visste var att jag inte kunde tävla med henne något mer vi kunde inte träna på något, ingenting ..jag brukar rida henne på en del helger ,men då är jag rädd ,tänk om hon får ett astma anfall mitt när jag rider ,jag vågar nästan inte rida henne längre ,för jag vill inte förlora denna underbara varelse,<3
 

Zitron
Namn:Zitron
Född:1994
Ras:New Forest
Mankhöjd 137cm
Ägare: jennica

underbara du.<3


första hoppträningen är på bilden ,men våran andra hoppträning på filmen.<3



Våran första "tävling"(pay and jump),<3




Våran näst sista tävling Felfri 70 cm Clear round med ärevarv och vi red först♥


våran sista start,70 cm klubbmästerskap felfri i första omgången men ett pet på sista hindret i omhoppningen :)<3
men zitron är bäst iallafall!♥

/Moa♥

:))

kolla in min andra blogg, klicka bara på bilden :))


/Moa ♥


hej hopp!

Hej har haft dålig uppdatering och den kommer bli värre för imorgon vid sju åker jag till skåne :) jaja igår hoppade jag med abby. det gick as bra hoppade 80 cm. jag ska börja vara med på lite pay and jumper med abby. jaja tove red lite igår också. håller på att packa tills vi ska åka till skåne imorgon. det ska bli as nice. jag åker med mamma, tove, anneli och alice. bilder kommer ifrån det! ska vissa abby i en handler klass och den som vinner får en bukal. hoppas det blir jag ;P mamma har sakt till mormor att dom kan slå ihop present och jul kapp till en systenkamra!! YESS ÄNTLIGEN KOMMER JAG KANSKE FÅ EN SYSTEMKAMRA!!! hoppas hoppas hoppas!
hejddå!




/ stina<3


vet ej vad det ska stå!!!

Hej idag har jag varit och badat med mamma och tove. träffade elvira och kajsa där. jaja efter åkte jag hem senare åkte jag upp till stallet och red med fanny och martina. jag red abby, fanny red tratten och martina red kila. haha abby fick lite spel första gången vi skulle galoppera först gjorde hon en bockning och sen tvärnita hon några gånger. jaja jag sitter ju fortfarande kvar. imorgon bitti ska jag hoppa. hoppas det går bra. ska börja tävla lite med henne. jaja det vart ett litet inlägg det här. hej då!





/ stina<3


hej!

Hej jag heter stina och jag har denna blogg med moa. nu kommer en liten presanton. jag är född den 7 feburari 99. min mamma och pappa är skilda. min pappa har nu fru. har tre syskon selma 8, alva 7, tove 2 ska fylla 3. jag har två katter, två kaniner, fem hästar och en hund. mina katter heter sally och saffran. kaninerna heter skutte och mimmi. hästarna heter dunder's abigale, dunder's black pepper, helly, apple isadora och stjärntrollet. min hund heter wilma. jaja jag rider stjärna (stjärntrollet) och abby (dunder's abigale). stjärna är ett 12 årigt kallblods sto och abby är ett 3 årigt exmoor sto. jaja jag spelar fotboll, rider och fotar på min fritid. jag har även en annan blogg. den heter www.stiinajohansson.webblogg.se kolla gärna in den. jaja det var lite om mej. ni kommer nog få en presanton av moa snart. hej då!

PS: bilder på mej och mina djur kommer




/ stina<3


RSS 2.0